Πραγματική γενική απεργία διαρκείας

αναρτήθηκε στις 13 Φεβ 2013 – 10:13 π.μ.

Η ΓΣΕΕ αυτοαποκαλούμενη, στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά συνδικάτα, ως επαναστατική περηφανεύεται πως έχει κηρύξει 14 απεργίες τα τελευταία 2 χρόνια.

Πόσες 24ωρες ψόφιες απεργίες χρειάζονται για να πετύχουν όσα μπορεί να πετύχει μία και μόνο

πραγματική γενική απεργία διαρκείας;

Η ΓΣΕΕ λειτουργώντας ως κλαδική του ΣΕΒ φροντίζει για άλλη μια φορά να εκτονώσει την συσσωρευμένη οργή των εργαζομένων, για τις συνεχείς παραχωρήσεις κατακτήσεων που έχουμε κερδίσει ως εργατική τάξη μετά από διαρκείς αγώνες μας.

Έχουμε μάθει όμως πως από επαγγελματίες και κομματικούς συνδικαλιστές δεν μπορούμε ποτέ να περιμένουμε οτιδήποτε. Έχουν πάρει θέση με το πλευρό των αφεντικών, δείχνοντας ξεκάθαρα στους εργαζόμενους τις επιλογές που τους απομένουν: Θα παραδοθούμε στην επίθεση των αφεντικών και των εξουσιαστών ή θα οργανώσουμε τον αγώνα μόνοι μας βασιζόμενοι στην μεγάλη δύναμη που έχουμε ως εργαζόμενοι, χωρίς άλλες αυταπάτες;

Οργανωνόμαστε στα σωματεία μας αμεσοδημοκρατικά, οριζόντια, μαχητικά και τα απαιτούμε ακόμα και σε όσα είναι γραφειοκρατικά

Παλεύουμε καθημερινά στους χώρους δουλειάς μας ή και ως άνεργοι ενάντια σε μειώσεις μισθών, καθημερινά στους δρόμους ενάντια στην συνεχιζόμενη καταστολή, καθημερινά στις γειτονιές ενάντια στον εκφασισμό της ζωής μας.

Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση Αθήνας

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης