Φασίστες καί εισαγγελεις κοινός αγώνας

Η μήνυση εναντίον του γραμματέα του ΕΕΚ Σάββα Μιχαήλ είναι μία σαφής προσπάθεια του κράτους να ποινικοποιήσει τον αντιφασιστικό λόγο και δράση.

Γιά όλους εμάς η δίωξη αυτή αποτελεί μα προφανή δήλωση του κράτους και των μηχανισμών του ότι στηρίζει με κάθε μέσο τα τσιράκια του, τους δήθεν αντισυστημικούς χρυσαυγίτες.

Παράλληλα πιστεύουμε ακράδαντα ότι η δίωξη αυτή έχει στόχο με την δημιουργία νομικού προηγούμενου, την κατασυκοφάντηση και τρομοκράτηση όχι μόνον αυτών που αντιστέκονται στην δράση και τους σχεδιασμούς των παρακρατικων, αλλά και όλων όσων την κατονομάζουν ως ναζιστικό μόρφωμα, αυτό δηλαδή που αποτελεί την ουσία του κόμματος αυτού.

Όπως και στην περίπτωση του λα.ο.ς μέ τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον όσων εξέφραζαν την άποψη ότι πρόκειται για φασιστικό κόμμα, έτσι τώρα και οι ναζί της γνωστής συμμορίας, χρησιμοποιούν την τόσο απροκάλυπτα φιλική αστική δικαιοσύνη

για να δημιουργήσουν ένα κλίμα φόβου καθώς η ανικανότητα τους να επιβληθούν με τους όρους τους στους δρόμους και τις γειτονιές είναι κάτι παραπάνω από προφανής.

Καταδικάζουμε την πρωτοφανή απόφαση του εισαγγελέα να παραπέμψει σε δίκη τον Σ. Μιχαηλ και τον πρώην πρύτανη του Πολυτεχνείου Κώστα Μουζουρη (για τόν σέρβερ του Athens Indymedia) και καλούμε σε συμπαράσταση την Τρίτη στις 8:00πμ στα δικαστήρια της Ευελπίδων κτίριο 9 αίθουσα 7 .

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης