Στο πλευρό των Ρομπέν του Ξύλου

Συνάδελφοι,

Στέλνουμε αγωνιστικό χαιρετισμό στο δύσκολο αγώνα σας, που στόχο έχει να περιφρουρήσετε τις θέσεις εργασίας σας, να συνεχίσετε να δουλεύετε σε ένα εργοστάσιο εν λειτουργία, σε ένα εργοστάσιο ζωντανό και όχι ρημαγμένο. Η επιλογή σας να προχωρήσετε σε κατάληψη του εργοστασίου και να αποπειραθείτε την επαναλειτουργία του χωρίς αφεντικά, είναι μια επιλογή ελπιδοφόρα και παραδειγματική. Είναι μια επιλογή

που χρειάζεται τη στήριξη όλου του εργατικού κινήματος.

Βαθιά μας πεποίθηση είναι ότι ο κάθε εργαζόμενος/η και η κάθε συνδικαλιστική οργάνωση θα κατανοήσει την ανάγκη να στηριχτούν τα δύσκολα βήματα που χαράζεται, σ’ αυτές τις ασφυκτικές συνθήκες όπου τα πρώην αφεντικά άφησαν εσάς απλήρωτους και το εργοστάσιο λεηλατημένο.

Η Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση (ΕΣΕ Αθήνας) προσφέρει 200 ευρώ από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας που λειτουργεί, για να μπορέσετε να αντέξετε, να μην λυγίσετε, να βγείτε νικητές.

Η νίκη σας θα είναι νίκη όλων μας.

Το σύνθημα, “εργάτη, μπορείς χωρίς αφεντικά” δεν είναι κενό περιεχομένου. Με την αποφασιστικότητα και τη μαχητική σας στάση δίνεται νόημα σ’ αυτό το σύνθημα. Με τη μικρή οικονομική στήριξη που σας στέλνουμε, προσπαθούμε και εμείς από την πλευρά μας να δώσουμε νόημα στην έννοια της ταξικής συναδελφικής αλληλεγγύης.

Συνάδελφοι ψηλά το κεφάλι. Δεν είστε μόνοι!

Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση (ΕΣΕ Αθήνας)

Αθήνα
30/4/2016