ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ «ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ PRESSPOINT»

Συμπαραστεκόμαστε και εκφράζουμε την ταξική μας αλληλεγγύη στον αγώνα των 70 εργαζομένων της εταιρείας «ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ PRESSPOINT» στο Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

redblack-small

Ζητάμε την πλήρη διασφάλιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων όλων των εργαζόμενων στην «ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ PRESSPOINT», καθώς και την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας από το νέο εργοδότη.

redblack-small

Προϋπόθεση για ουσιαστική τοποθέτηση πάνω στα προβλήματα των εργαζομένων και για ουσιαστική διαβούλευση μετά την παρέμβαση του Υπουργείου Εργασίας είναι η συμμετοχή υποχρεωτικά και της νέας εργοδοσίας (διάδοχη εταιρεία), ώστε να δεσμευτεί στη διασφάλιση της απασχόλησης, των δικαιωμάτων και των κεκτημένων των συναδέλφων.

redblack-small

Λέμε όχι στη σφαγή των εργαζομένων και δηλώνουμε, ότι δεν θα ανεχτούμε οι εργαζόμενοι να γίνονται θύματα για το κέρδος του κεφαλαίου, να καταντούν υποχείρια στα επιχειρηματικά παιχνίδια της εργοδοσίας και αντικείμενα συνδιαλλαγής και απάνθρωπης εκμετάλλευσης κράτους και αφεντικών.

redblack-small

Κλιμάκωση του αγώνα για να μην βρεθεί κανένας εργαζόμενος απλήρωτος, ανασφάλιστος και άνεργος.

redblack-small

Να στηρίξουμε όλοι/ες τη διαμαρτυρία του επιχειρησιακού σωματείου των εργαζομένων στην “ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ PRESSPOINT” έξω από το Υπουργείο Εργασίας (στη Σταδίου) την Παρασκευή 25/11 στις 2μμ
redblack-small
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ  ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ (ΕΣΕ)
ΚΛΑΔΙΚΗ  ΕΜΠΟΡΙΟΥ–ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αθήνας