5. Επικοινωνία – contact

  • Για να έρθετε σε επαφή με την ΕΣΕ Αθήνας μπορείτε να μας καλέσετεστο τηλέφωνο: 694 1507846 ή επικοινωνήστε μέσω e-mail στο: ese-ath(παπάκι)espiv(τελεία)net
  • ESE International Relations contact e-mail: ese.inter(at)gmail(dot)com
  • ESE Relaciones Internacionales e-mail de contacto: ese.inter(arroba)gmail(punto)com

  • ΕΣΕ Αθήνας Τwitter
  • ΕΣΕ Αθήνας Facebοοk

Πώς μπορώ να συμμετάσχω ενεργά στις δράσεις της ΕΣΕ Αθήνας ή να στηρίξω τις πρωτοβουλίες της;

Η ΕΣΕ Αθήνας διενεργεί τακτικές συνελεύσεις μελών, τοπικές και κλαδικές, όπου συνεδριάζει, συζητά και αποφασίζει αμεσοδημοκρατικά, τις προσεχείς κινηματικές πρωτοβουλίες και την οργανωτική της δομή. Επίσης διαθέτει έναν ευρύ κύκλο φίλων και συντρόφων που συμμετέχουν στις παρεμβάσεις της.

Η ΕΣΕ Αθήνας καλωσορίζει νέα μέλη και φίλους, προτρέποντάς τους να αναγνώσουν την διακήρυξή της. Εφόσον βρίσκονται σε συμφωνία με τις επιδιώξεις και την προτεινόμενη μορφή αγώνα μιας ελευθεριακής συνδικαλιστικής ένωσης, τους προσκαλούμε να συνδράμουν είτε ως φίλοι που συμμετέχουν και συνεργάζονται στις εξορμήσεις και εκδηλώσεις της ΕΣΕ Αθήνας (όπως αυτές ανακοινώνονται στην αρχική σελίδα), ή ως τακτικά μέλη που συμμετέχουν στον πυρήνα των αποφάσεων και δράσεών της, δεδομένου ότι βρίσκονται σε συμφωνία με τους κανόνες λειτουργίας της ΕΣΕ, ως μια αντιιεραρχικής, ακομμάτιστης και αλληλέγγυας ένωσης εργαζομένων, φοιτητών και ανέργων.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης