Παρέμβαση για τα δεδουλευμένα των απλήρωτων εργαζόμενων στην Κλινική «Νέο Αθήναιον».


Παρέμβαση έξω από το ιδιωτικό ιατρείο του Μιχάλη Χριστοφορίδη, στην Β.Σοφίας 37, πραγματοποιήθηκε στις 5 Μάη για τους απλήρωτους εργαζόμενους της κλινικής «Νέο Αθήναιον».Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε από πρώην εργαζόμενους της κλινικής,την Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση Αθήνας και αλληλλέγγυους-ες.

Ανοίχτηκε πανό, μοιράστηκαν κείμενα, κολλήθηκαν αφίσες που έγραφαν: Χριστοφορίδη μην ξεχνάς μας χρωστάς και πετάχθηκαν τρυκάκια. Ο Χριστοφορίδης την ημέρα της παρέμβασης δεν πήγε στο ιατρείο του, γιατί τον περιμένανε εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι.
Ακύρωσε όλα τα ραντεβού του προκειμένου να αποφύγει την παρέμβαση για τα δεδουλευμένα των απλήρωτων εργαζομένων της κλινικής Νέο Αθήναιον. Εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι πάντως από τη μεριά τους ξεκαθαρίζουν ότι θα συνεχίσουν απρόσκλητοι και με πείσμα τον αγώνα τους. Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστοφορίδης, οφείλει τα δεδουλευμένα – κλεμμένα των εργαζομένων μετά το κλείσιμο της κλινικής ιδιοκτησίας του, ενώ άφησε άνεργους, απλήρωτους και ανασφάλιστους τους εργαζόμενους/ες της ιδιωτικής κλινικής «Νέο Αθήναιον» και συνεχίζει να πράττει το ίδιο, με την ανοχή του κράτους.
Ακολουθούν φωτογραφίες από την παρέμβαση: Το κείμενο της παρέμβασης μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.